«  mart 2024  »
pusčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 22 jul 2012
Štampa

Igara bez granica više nema ali smo dobili “Igre na vodi” letnju turističku manifestaciju koja je krenula iz Apatina putem dalje po Srbiji. Dvodnevni zabavno-sportski spektakl na bazenima Banje Junaković prisetio je takmičare i brojne navijače sa tribina na nekad čuvene „Igre bez granica“.

Ove godine u Apatinu je učestvovalo šest ekipa koje su se takmičile u zanimljivim disciplinama a za gledaoce i veselim: mimoilaženje na gredi, muzička pitanja, bušenje balona, prenošenje vode bušnim kofama, slagalica, štafeta, branje kokosovih oraha, piramida na platformi, traženje tereta i ceđenje sunđera. Iako je bilo predvidjeno da Igre na vodi traju tri dana, zbog vremenskih uslova finalno veče je održano sinoć

U finalnoj veceri takmicile su se ekipe Dzimi komerca i Multimedia neta. Proslogodisnji pobednik DZimi komerc nije osvojio ove godine vise bodova od ekipe Junakovic koja je proglasena za najbolju.

Igre na vodi iz Velike Plane će nakon Apatina obići  ostale gradove u Srbiji, a veliko finale biće održano u Jagodini 5. avgusta. U Apatinu je prvo mesto osvojio tim domaćina igara ekipa “Junaković”. Konkurencija suparničkih ekipa je bila jaka, a snalaženje u vodi nekima i nije bilo lako. Za prvo mesto nagradjeni tim Junakovic su osvojili zlatne medalje, drugo mesto prilalo je ekipi Dzimi komerca a  treće plasirano mesto i bronzana medalja ekipi kafe "Damita". Kako tradicija Igara nalaže, izabrana je Mis igara na vodi Nena Drazic, kapiten ekipe Multimedia, kojoj je urucen pehar.

Mistera igara, Nenada Djordjevica, su odabrale jednoglasno učesnice svih ekipa i njemu kao priznanje dodelile pehar. Nakon dodele priznanja usledilo je zajedničko slikanje  i konstatacija da nije toliko važno pobediti koliko je važno učestvovati.

Prijava