«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 15 mart 2024
Štampa

Na koji način sve možeš da uplatiš depozit u Meridianu?


Sportska kladionica Meridianpomno osluškuje potrebe svojih korisnika i reaguje u skladu sa tim, pa je tako već sada omogućeno bezbroj načina uplate depozita.

 

Brza uplata i isplata definitivno je nešto što karakteriše ovu kladionicu, a načini uplate depozita su zaista raznovrsni: osim što to možete uraditi putem kartice, u Meridian lokalima ili u pošti, moguće je uplatu izvršiti i u brojnim menjačnicama, benzinskim stanicama, trafikama širom Srbije... Avaučer je takođe dostupan, ali ono što je takođe bitno naglasiti jeste da čak ne morate ni napuštati udobnost svog doma – Meridian agenti stižu do vas!

 

Osim toga, brojne su i dodatne beneficeje za koji god način uplate da se opredelite, bonusi kao da padaju sa neba ako ste član Meridiana.

 

U nastavku vam izdvajamo neke od opcija koje vam uz uplatu prvog dnevnog depozita donose i sjajne bonuse za online klađenje:

 

1.       Eksterna mreža partnera je zaista široka, a podrazumeva NIS i Gazprom pumpe, Paralela trafike, Payspot menjačnice, Tenfore, Europetrol benzinske stanice, Avaučer, Eki transfers, Maxim&Co, i to širom Srbije... A, ukoliko se odlučite za neku od ovih lokacija – čeka vas 100% bonusa na uplatu prvog dnevnog depozita! Da, dobro ste pročitali – stiže sjajan bonus za slot igre u Meridianu, koje će vas odvesti u magičan svet klađenja! 

 

2.       Pozovi Meridian agenta i osvoji 100% bonusa – Ne brinite, ako niste raspoloženi za izlazak, Meridian agent dolazi na vaša vrata i osim što donosi mogućnost uplate, časti vas i sa 100% bonusa na depozit! Ova opcija rezervisana je za igrače iz Zaječara, Leskovca, Pirota, Trstenika, Ćuprije, Kanjiže, Obranovca, Topole i još nekoliko gradova, pa ako ste tamo – ne propustite priliku za 100% slot bonusa!

 

3.       Uplala putem terminala – Ako uplatiš depozit putem terminala u kladionicama – na tvoj račun stiže 3% bonusa, a spisak aktivnih lokacija možeš pogledati OVDE.

 

4.       Utorak i sreda su tvoji dani – Happy Hour ti svake srede i utorka donosi 200% bonusa na uplatu depozita u Meridian lokalima! Na OVOM LINKU saznaj i gde!

 

5.       Skeniraj QR kod i osvoji 50% slot bonusa - Za uplatu depozita putem IPS skeniraj ostvarujete pravo na dnevni SLOT bonus u visini od 50% na prvi dnevni depozit.

 

 

Dakle, za koju god opciju da se odlučiš – bonus je zagarantovan! A, ukoliko nemaš nalog na meridianbet.rs – nema problema, na OVOM LINKUmožeš da kreiraš nalog i odmah dobiješ4.000 DINARA BONUSA na svoj račun! Dakle, kao što smo rekli – bonusi padaju sa neba!

Prijava