«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 06 mart 2024
Štampa

Navijaj za ORLOVE

Za samo nekoliko dana bi selektor fudbalske reprezentacije Srbije +, Dragan Stojković Piksi, trebalo da objavi spisak igrača na koje računa za martovske utakmice sa Rusijom i Kiprom, što znači da pripreme za EUROpolako počinju.

 

A, pripreme za evropski šampionat su u Meridianu već počele i to - spektakularno!

 

U toku je takmičenje "Pogodi najveću kvotu" koje iskusnim kladioničarima i ljubiteljima fudbala donosi priliku da osvoje trenutno najtraženiju kartu na svetu - kartu za EURO2024!

 

Želiš u Nemačku? Na pravom si mestu! Imaš još nekoliko dana da odigraš tiket koji te šalje na EURO, kako bi bodrio naše "Orlove" na utakmici protiv Danske. Potrebno je da imaš nalog u Meridian, uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 2.000 dinara i odigraš tiket sa minimum tri para. Ukoliko je tiket dobitan, a pogodio si i najveću ukupnu kvotu - karta je tvoja!

 

I to ne bilo kakva - već ona koja ti garantuje VIP iskustvo! Budi član tima koji putuje u Nemačku i koji je spreman  za nezaboravan doživljaj!

 

Pravila su jednostavna, a dobitak nestvaran! Ukoliko još uvek nemaš nalog u Meridianu, ne brini - nije kasno da se priključiš. Na OVOM LINKUmožeš kreirati nalog, a nakon toga dobijaš i spektakularan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara,tako da imaš priliku da se opustiš i uživaš u online klađenju.

 

Odigraj, pa za "Orlove" uživo navijaj!

 

SVET KLAĐENJA NA DOHVAT RUKE: Vreme je dragoceno, a kako ga ne biste gubili i kako biste uvek mogli da se priključite zabavi u Meridianu - instalirajte Meridian aplikacijuu samo par klikova i uživajte u online klađenju! Bilo da koristite android, huawei ili iOS uređaj - OVDEvas čeka aplikacija koju morate imati!

 

Prijava