«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 10 septembar 2023
Štampa

Ovo su dani slavlja za čitavu Srbiju – “Orlovi” su u finalu Svetskog prvenstva, iako je to malo ko očekivao.

Nešto ranije, Srbija je već obezbedila plasman na Olimpijske igre 2024. godine, a pobedom nad Kanadom – osigurano je i finale Mundobasketa!

 

Košarkaši Srbije decenijama unazad pišu stranice istorije i stvaraju nezaboravne priče, tako je i ovih dana u Manili, ali one podjednako zanimljive, a ponekad neispričane - kriju se na malim košarkaškim terenima širom naše zemlje.

 

Na terenima na kojima je godinama odzvanjao zvuk tapkanja lopte, metalne mrežice i zvuk podrške brojnih "navijača" iz kraja... Na terenima koji su u poslednje vreme neretko prazni i zapušteni, ali kao zemlja košarke - vreme je da nešto učinimo da to promenimo.

 

Mundobasket, koji je trenutno u toku i koji “preti” da postane istorijski, je sjajna prilika da se podsetimo da su naši reprezentativci počeli upravo na terenima pored zgrade, kao i da bi njihovim putevima moglo da krene još mnogo "klinaca", ali postavlja se pitanje - GDE JE NESTAO KOŠ?

 

Iz potrebe da se upusti u potragu za izgubljenim košem, kompanija Meridianbetje odlučila da pokrene jedinstvenu košarkašku akciju i zajedno sa lokalnom zajednicom odigra još jednu bitnu utakmicu za dobrobit sporta i društva.

 

Sa početkom Svetskog prvenstva, počela je i velika kampanja kompanije Meridianbet, koja podrazumeva obnovu preko stotite koševa širom Srbije!

 

S obzirom na to da je veliko finale zakazano za nedelju, 10. septembar, ostalo je još malo vremena da se uključite u akciju i pomognete da košarkaškoj Srbiji osiguramo bolju budućnost!

 

Svako od vas ima priliku i loptu u rukama kojom može postići ključne poene za novi koš u svom okruženju! Sve što je potrebno da uradite jeste da na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljete tačnu adresu, mesto i fotografiju oštećenog koša.

 

Prijava traje sve dok traje i prvenstvo, odnosno do nedelje, 10. septembra, a nakon toga će se dalje pristupiti selekciji u kojoj će kompanija Meridianbet izabrati preko 100 lokacija širom Srbije na kojima će namenski obnoviti oštećene koševe i tako im vratiti nekadašnji sjaj.

 

Sprovođenjem akcije "GDE JE NESTAO KOŠ?" renomirani sportski lider u igrama na sreću se istinski trudi da primerom društvenog delovanja u svom okruženju podstakne celokupnu širu javnost na potrebu sistemskog ulaganja kako u profesionalni, tako i u amaterski sport. Za kompaniju Meridian ne postoji razlika između “malih” i “velikih”, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova – svi imaju jednaku podršku jednog od najvećih imena industrije zabave.

 

U ovoj utakmici se igra za svaki koš - odigraj i ti za tvoj i zakucaj pobedu na tvom terenu!

Prijava