«  jul 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 05 septembar 2023
Štampa

Internet ima mane, ali i mnoge dobre strane. I dok će većina da tvrdi kako nam je život bio lepši i srećniji dok nismo zakoračili u virtuelni svet, dosta je razloga zbog kojih svakodnevno koristimo internet.

U nastavku vam otkrivamo zašto je koristan, i zašto nam se (od kada postoji) život promenio.

UČENJE PUTEM INTERNETA

Internet vam pruža mogućnost online školovanja, istraživanja najnovijih trendova u oblasti koja vas interesuje, pripreme materijala za seminarske radove...

BRZA DOSTUPNOST INFORMACIJA

Materijali za školu i učenje, vesti, različiti sadržaji vezani za hobije i interese... Online knjige, informacije o raznim istorijskim događajima.

 

MOGUĆNOST ONLINE ZARADE

 

 

Mnogo je sajtova koji vam pomažu da sami, brzo i lako, napravite zaradu. OVDE čak dobijate 4.000 DINARA i to, bez ikakvih uslova! Ostalo je na vama – registrujete se,preuzmete keš i okušate sreću.

 

KUPOVINA RAZLIČITIH PROIZVODA

 

Počev od garderobe, obuće, kozmetičkih proizvoda, pa sve do kupovine karata za različite događaje (koncerte, fudbalske utakmice, pozorišne predstave...). Jednostavno, danas je sve moguće obaviti preko interneta.

LAKO I BRZO PREGLEDAVANJE AKTUELNIH VESTI

Čitanje dnevnih novina i vesti, vremenske prognoze, sportskih rezultata...

 

IZVOR ZABAVE

 

Igranje igrica sa drugima na mreži. U poslednje vreme posebno su popularne online slot igre, kao i online kazino,a ovaj vid zabave vam može doneti i odličnu zaradu.

RAZMENA MIŠLJENJA I INFORMACIJA

 

Na internetu ćete pronaći razne forume gde možete dobiti odgovore na različite teme. Uvek možete razmeniti iskustva sa drugima ili čak dobiti savet ukoliko imate problem.

KOMUNIKACIJA SA LJUDIMA

Brzo i jednostavno dopisivanje sa prijateljima i ljudima u različitim delovima sveta. Takođe, zahvaljujući internetu virtuelna poznastva su sve učestalija, a uz dozu opreznosti na ovaj način možete steći nove prijatelje.

 

 

Prijava