«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 27 avgust 2023
Štampa

Kada odrasteš na pričama o Kići, Praji i Moki, onda ne možeš da ostaneš ravnodušan prema toj neodoljivoj igri pod obručima.

Ljubav prema narandžastoj lopti je zapisana u DNK kodu naše nacije. Klinci su od davnina sanjali sveti dres i reprezentativni poziv, a samo najbolji su uspevali da dožive svoja maštanja iz detinjstva.

 

Ispred zgrade, na oronulom košu, do kasnih sati se pikao taj basket sa željom da jednog dana put dovede do vrata legendarnih balkona.

 

Mundobasket je počeo, trese nas košarkaška groznica, a Meridian sportje spremio dokumentarni film sa nadom da ćemo biti talija Bogdanu i družini na predstojećem smotri najboljih timova planete.

 

Željko Rebrača, Milan Gurović, Miroslav Muta Nikolić, Miroslav Raduljica, Stefan Marković i Stefan Birčevićsu bili deo velikog projekta i ispričali priču o svetom dresu, emociji prema košarci, kao i uspesima koji će zauvek biti zapisani u istoriji.

 

„Da vratimo košarku na pravo mesto“ je dokumentarni filim koji prožima vreme od 1995. godine, pa sve do danas i opisuje kako su stasavale šampionske generacije.

 

Posvećenost, naporan rad, ljubav prema košarci i timski duh su bili neizostavni začini najukusnijeg specijaliteta pod nazivom košarkaška reprezentacija Srbije.

 

https://www.instagram.com/reel/CwVV6cEtZrk/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3d55eac8-d3ae-427c-9136-7353467a186b

 

Dokumentarac „Da vratimo košarku na pravo mesto“ ujedno je i uvertira u veliku akciju koja je planirana da se sprovede u 2024. godini.

 

Naime, kompanija Meridianbet odlučila je da pokrene jedinstvenu košarkašku akciju i zajedno sa lokalnom zajednicom odigra još jednu bitnu utakmicu za dobrobit sporta i društva.

 

Tokom trajanja Svetskog prvenstva u košarci svako od vas ima priliku i loptu u rukama kojom može postići ključne poene zanovi koš u svom okruženju!

 

Sve što je potrebno da uradite jeste da na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljete tačnu adresu, mesto i sliku oštećenog koša.

 

Prijava traje sve dok traje i prvenstvo, a nakon toga će se dalje pristupiti selekciji u kojoj će kompanija Meridianbet izabrati preko 100 lokacija širom Srbije na kojima će namenski obnoviti oštećene koševe i tako im vratiti nekadašnji sjaj.

 

U ovoj utakmici se igra za svaki koš - odigraj i ti za tvoj i zakucaj pobedu na tvom terenu!

 

Dokumentarac pogledajte u nedelju, od 18 časova na Youtube kanalu Meridian sport TV.

Prijava