«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 25 avgust 2023
Štampa

Saznaj gde je nestao koš! Došlo je vreme odluke, protivnik ima blagu prednost, poslednji napad na utakmici, lopta je za nas, šut u poslednoj sekundi, vreme nije isteklo.... pogodak uz zvuk sirene, Srbija je prvak sveta!

Ne postoji zaljubljenik u magičnu igru pod obručem koji bar jednom na svom terenu nije uvežbavao završnu akciju kako u dresu sa državnim grbom svojoj zemlji i narodu donosi pobedu i zlatnu medalju. Prilikom izvođenja pobedonosnog šuta prizivala su se razna legendarna imena naše košarke: Đorđević, Danilović, Teodosić, Bogdanović, pobeđivao se Drim tim predvođen najvećim NBA zvezdama i donosila neopisiva radost.

 

Neki od bitnih trenutaka naše košarke započinjali su upravo na terenima u kraju, kvartu, između zgrada, parkova, klupica i ulica. Na mestu gde se igra najbolji basket mnogo teže se dolazilo do pobeda, nego pred prepunom halom vatrenih navijača. Na ovim terenima su svoje karijere započinjali brojni domaći i svetski asovi, bruseći mukotrpnim radom raskošni talenat koji ih je kasnije lansirao u košarkaške visine. Ti tereni sa sobom nose priču i uspomenu koja nema cenu, ali i nešto mnogo više...

 

Nestanak koša na terenima širom zemlje ostavio je veliku prazninu, više se ne čuje žagor, ne odzvanja zvuk lopte. Igrališta su postala prazna, bez dece, jurnjave za loptom i borbe za svaki poen. Desilo se ono što do pre koju godinu nismo mogli ni da zamislimo – koš je nestao!

 

Mesta gde su se deca svakodnevno okupljala posle škole, gde su stariji svraćali nakon obavljenog posla, gde su se do kasno vodile borbe za najboljeg igrača vremenom je iščezlo jer je negde nestao koš.

 

Iz potrebe da se upusti u potragu za izgubljenim košem, kompanija Meridianbetje odlučila da pokrene jedinstvenu košarkašku akciju i zajedno sa lokalnom zajednicom odigra još jednu bitnu utakmicu za dobrobit sporta i društva.

 

Tokom trajanja Svetskog prvenstva u košarci, u periodu od 25. avgusta do 10. septembra, svako od vas ima priliku i loptu u rukama kojom može postići ključne poene za novi koš u svom okruženju!

 

https://www.instagram.com/reel/CwVV6cEtZrk/

 

 

Sve što je potrebno da uradite jeste da na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljete tačnu adresu, mesto i sliku oštećenog koša.

 

Prijava traje sve dok traje i prvenstvo, a nakon toga će se dalje pristupiti selekciji u kojoj će kompanija Meridianbetizabrati preko 100 lokacija širom Srbije na kojima će namenski obnoviti oštećene koševe i tako im vratiti nekadašnji sjaj.

 

Sprovođenjem akcije "GDE JE NESTAO KOŠ?" renomirani sportski lider u igrama na sreću se već godinama unazad istinski trudi da primerom društvenog delovanja u svom okruženju podstakne celokupnu širu javnost na potrebu sistemskog ulaganja kako u profesionalni, tako i u amaterski sport. Za kompaniju Meridian ne postoji razlika između “malih” i “velikih”, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova – svi imaju jednaku podršku jednog od najvećih imena industrije zabave.

 

U ovoj utakmici se igra za svaki koš - odigraj i ti za tvoj i zakucaj pobedu na tvom terenu!

 

Prijava