«  jun 2024  »
pusčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 20 april 2023
Štampa

Samo u Meridianu ti se pruža mogućnost da osvojiš fantastičnu dozu bonusa svaki dan - uz Expanse avanturu sve je moguće!

Iskoristite priliku i zabavite se uz neodoljivu promociju koja vam može doneti vrhunske poklone svakodnevno. Expanse avanturaje uveliko u toku, pridružite se i vi!

Sve što se od vas traži jeste da se ulogujete na svoj Meridian korisnički nalog i zaigrate tri slota provajdera Expanse Studios! Promocija se održava na slotovima: Pia Premium, God of Coins i Wild White Whale!

Postavite svoje uloge na 20 DINARA po spinu i žurka počinje! Svakim spinom osvajate 10 poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Nagrade svakog dana osvaja 20 najboljih igrača na listi. Pobednik dnevne avanture osvaja 400 POKLON SPINOVAna avanturističkoj igri Wild White Whale provajdera Expanse Studios.

Uživajte u čarobnoj dozi spinova sve do kraja aprila!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETEi otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJEna vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.000 DINARA BONUSAkoje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

Da li ste znali da ukoliko zaigrate popularni Texas Hold'em Pokerimate priliku da osvojite fantastičan JACKPOT?

Upravo to se dogodilo vernom igraču Meridiana M. M. iz Beograda. Beograđanin je zaigrao Twister turnir, a za učešće na ovom turniru položio je ulog u uznosu od samo 5 EVRA!

Nakon samo sedam minuta usledio je dobitak o kojem će se dugo pričati. M. M. je osvojio JACKPOT u iznosu od 4.000 EVRA!

Ukoliko i vi volite najpopularniju kartašku igru, instalirajte Meridian Poker aplikacijui uživajte u čarima Texas Hold'Em Pokera!

Prijava