«  mart 2024  »
pusčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 30 decembar 2022
Štampa

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, Nemanja Nedović, spreman je za nove izazove koje se nalaze pred crveno-belima, a u razgovoru za Meridian sport otkrio je brojne zanimljive saradnje, kao i kako izgleda saradnja sa trenerom Duškom Ivanovićem.

Nedovića je upitan da prokomentariše čudnu situaciju sa početka sezone, odnosno po dolasku Duška Ivanovića na mesto šefa stručnog štaba.

U već rešenoj utakmici protiv Cibone u ABA ligi, Nedović je šutnuo trojku sa velike udaljenosti i pogodio je. Ali, crnogorski stručnjak ga je momentalno izbacio iz igre i to naknadno obrazložio time da Nedović nije odigrao dogovorenu akciju.

Međutim, Nedović je pojasnio o čemu se radi i žargonskim rečnikom definisao odnos sa iskusnim stručnjakom.

"Ta situacija je bila malo čudna. Ja sam ga i pitao posle na treningu zbog čega me je izbacio, jer sam pogledao utakmicu i video da je bilo četiri sekunde do kraja, tako da… Nije baš bilo sve kako mediji prenose i kako bi to bolje zvučalo, ali bilo je mnogo situacija gde sam primio kritike sa njegove strane koje su bile skroz na mestu”, rekao je Nedović i dodao:

“Sa njim si bukvalno u fazonu: 'Ovaj čovek šta god mi kaže, sve je u pravu'. Odmah pokušavaš da ispraviš to i budeš još fokusiraniji i više uključen u ideju koju on ima o tome kako bi trebalo da igramo košarku", objasnio je bivši as Golden Stejt Voriorsa.

 

https://youtu.be/5rsqDgdOarM

 

Što se tiče saradnje sa Ivanovićem, Nedović “ne vidi nikakav problem”, iako su se brojni igrači javljali pred njegov dolazak u Zvezdu sa komentarima da su njegovi treninzi “gori od vojske”.

"Barem 50-60 me je pozvalo kada je Duško došao i govorilo da ća nam biti “pakao”… Stvarno sam bio malo u panici, iskreno, ali čovek je najnormalniji trener i ništa više ne radimo od neke druge ekipe. Da, mi radimo jako i snažno na treningu jer mi to želimo, jer se mi takmičimo među sobom, a on to zna da ceni i da poštuje. Nije to sad ništa preterano. Radimo jako, radimo precizno i, što je najbitnije - radimo sve sa određenim razlogom. Na svakom treningu pripremamo sledeću utakmicu", ističe Nedović u razgovoru za Meridian sport.

 

 

 

Prijava