VREME DANAS U APATINU

«  avgust 2019  »
pusčpsn
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 28 februar 2019
Štampa

Na početku sednice podnešen je predlog o prestanku mandata odbornika dr Živorada Smiljanića, a zatim je verifikovan mandat odbornika Vere Milenijević.

U narednim tačkama usvojen je predlog Statuta opštine Apatin i lokalni akcioni plan zapošljavanja u opštini. Odbornici su većinom glasova usvojili i predlog odluke o izmenama i dopunama formiranja cene usluga socijalne zaštite na lokalnom nivou. Usvojen je i program raspolaganja građevinskog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji opštine Apatin.

Dragana Stambolija podnela je izveštaj o utrošenim sredstvima iz budžetskog fonda za zaštitu i unapređenje životne sredine u 2018. godina. Usvojen je predlog Zaključka o mreži javnih osnovnih škola i predškolskih ustanova na teritoriji opštine Apatin i predlog Odluke o izmeni Odluke o stipendiranju studenata na teritoriji opštine Apatin. Takođe je usvojena odluka o načelima komasacije u katastarskoj opštini Sonta. Usvojen je i predlog odluke o Angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa budžeta opštine Apatin za 2018. godinu. Usvojeni su i predlozi  odluka o izmenama i dopunama Odluke o osnivanju Ustanove za stručno osposobljavanje odraslih, pravilnik o organizaciji i sistematizaciji Mesne zajednice Sonta, Predlog izmena i dopunama Statuta JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom „Apatin“, predlog Rešenja o imenovanju Saveta za međunacionalne odnose opštine Apatin, predlog Rešenja o razrešenju člana Školskog odbora Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ Sonta i rešenje o imenovanju člana Školskog odbora Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ Sonta.

You are here:   PočetnaVESTIOdržana 29. sednica Skupštine opštine Apatin, na dnevnom redu 19 tačaka