«  mart 2024  »
pusčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 04 jun 2012
Štampa

Danas su pripadnici Policijske uprave Sombor obeležili Dan policije. U Somboru, na Trgu Svetog trojstva organizovana je izložba dela opreme i naoružanja, a prikazane su građanima i borilačke veštine.

U okviru obeležavanja Dana Policije, položeni su venci na grobove poginulih pripadnika policije i uručena novčana pomoć porodicama.
Za ostvarene rezultate u radu ručnim satovima nagrađeni su policijski službenici -samostalni policijski inspektor, Bosiljka Ostović Pavićević, iz Odeljenja policije ,samostalni policijski inspektor, Zdravko Petrović, iz Odeljenja kriminalističke policije - Odseka za suzbijanje opšteg kriminala i policajac 1. klase, Mile Pajić iz Odeljenja policije - Policijske ispostave Sombor.


Posebnom zahvalnicom nagrađeni su Policijski narednik, Kenan Sahtijari, Odeljenje kriminalističke policije - Odsek za suzbijanje opšteg kriminala – za uspešno rasvetljavanje najtežih krivičnih dela mlađi policajac 1. klase, Jugoslav Stojanović, Odeljenje policije - Policijska ispostava Sombor i policajac Milivoj Vojvodić, Odeljenje policije - Policijska ispostava Sombor zbog odgovornog izvršavanja zadataka u interventnoj patroli, pre svega na uspostavljanju i održavanju javnog reda i mira. Nagrađeni su i samostalni referent, Gordana Milovanović, Odeljenje za logistiku ,mlađi stručni saradnik 1. klase, Danijela Vasić, Odeljenje za logistiku i referent, Draga Macanović.
Na predlog načelnika Policijske uprave, viši policijski narednik Josip Koberski, radnik Odeljenja kriminalističke policije, od strane ministra unutrašnjih poslova vanredno je unapređen u više zvanje.

Prijava