«  mart 2024  »
pusčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 16 jul 2018
Štampa

U prostorijama fudbalskog kluba „Mladost“ održana je konferencija na novinare na kojoj je javnost upozata sa trenutnim stanjem u klubu i planovima za naredni period. Prisutnima se prvo obratio predsednik kluba koji je na samom  početku pozdravio sve igrače i stručni štab i poželeo im mnogo uspeha u narednoj takmičarskoj sezoni. 

O igračkom kadru kao i o fudbalerima  koji su napustili i došli u klubu u proteklih par dana  govorio je  sportski direktor OFK „Mladost“ Damir Bajić. Svoja očekivanja za narednu  takimičarsku sezonu u okviru Vojvođanske lige „Sever“ koja počinje sredinom avgusta izneo je šef stručnog štaba apatinske „Mladosti“ Slobodan Bačić kojem  će u trenerskom poslu u radu  sa prvim timom pomagati Branko Bursać.  Među igračima koji bi trebali u narednom prvenstvu  da donesu novu energiju i dodatni kvalitet u igri Apatinaca je iskusni vezni igrač Goran Milanović koji je imao dobru prošlu sezonu u ekipi „BSK“ iz Bačkog Brestovca, a na štoperskoj poziciji svoje mesto u startnoj postavi ekipe iz Apatina pokušaće da izbori mladi Vukašin Vujnović iz Bača.

Fudbaleri „Mladosti“ krenuli su sa pripremnom fazom kako bi se što bolje uigrali za takmičarske izazove koji ih očekuju sredinom sledećeg meseca kaka počinje novi šampionat u okviru Vojvođanske lige „Sever“. Apatinci će odigrati nekoliko kontrolnih utakmica, a generalnu probu pred start prvenstva imaće 11. avgusta protiv ekipe „TSK“ iz Temerina na stadionu kraj Dunava.

Prijava