«  maj 2024  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 09 jul 2015
Štampa

U proteklom periodu članovi Atletskog kluba Apatin učestvovali su na više takmičenja u zemlji i inostranstvu, na kojima su dostojno predstavljali svoj klub i grad Apatin.

Mlađi pioniri AK Apatin nastupili su na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire koje je održano na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu. Talentovani skakač u dalj  Đorđe Drobac imao je izuzetno uspešan debitantski nastup i osvojio drugo mesto sa rezultatom 5 metara i 48 centimetara, prvo mesto i zlatna medalja mu je izmakla za samo jedan centimetar. Na istom takmičenju pionirka Sara Romoda je u trci na 600 metara bila šestoplasirana.

Seniori su u proteklih dve nedelje  ostvarili nekoliko jako dobrih rezultata, među kojima treba izdvojiti pobedu Tanje Stojanovski na ultramaratonu koji je održan na Staroj Planini. Zoran Radičanin pobedio je na polumaratonu koji je održan u Novom Sadu u organizaciji našeg proslavljenog atletičara Mihaila Dudaša. Mariana Čegar Lukić  je na međunarodnoj atletskoj Trci prijateljstva koja je održana u Kuli, osvojila treće mesto, a u ukupnom plasmanu bila je najbolja u kategoriji pripadnika vojske i policije.

Mlađi senior Đuro Borbelj istrčao je pre par dana tri dobre trke. Prvo je na Trci prijateljstva u Kuli u svojoj starosnoj kategoriji osvojio treće mesto, da bi u   Brčkom u  trci na 10 kilometara osvojio sveukupno dvanaesto mesto, a na istoj trci pripalo mu je prvo mesto u kategoriji juniori-mlađi seniori. Proteklog vikenda Đuro je u Beogradu na stazi od pet kilometara koja je posvećena Patrijarhu Pavlu, osvojio treće mesto u sveukupnom plasmanu.

Novosađanin u dresu apatinskog klubaGoran Vendlener osvojio je treće mesto u trci na 7 kilometara koja je održana u okviru Novosadskog noćnog maratona. Edo Janić najiskusniji član kluba osvojio je treće mesto u svojoj starosnoj kategoriji na trci prijatestva u Kuli.

Članove Atletskog kluba u nedelju očekuje nastup na Petrovdanskoj trci u Bačkoj Palanci, gde će na stazi u dužini od 13,5 kilometara braniti ekipno prvo mesto osvojeno prošle godine.

Prijava