VREME DANAS U APATINU

«  jun 2020  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 12 april 2012
Štampa

Na veličanstvenom Predizbornom skupu Koalicije SPS-PUPS-JS koji je u utorak održan u Somboru prisustvovao je velik broj članova i simpatizera SPS iz apatinske opštine, na čelu sa dr Živoradom Smiljanićem, predsednikom Opštinskog odbora SPS-a.


Kandidat za predsednika Srbije i nosilac parlamentarne liste Koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić istakao je da koalicija u svojim redovima i na ovom skupu ima dva nauspešnija čelna čoveka opština u Srbiji. Najuspešnijeg predsednika jedne opštine, dr Živorada Smiljanića, čiji rad služi za primer svim opštinama u Srbiji i najuspešnijeg gradonačelnika, Dragana Marković Palmu, predsednika Jagodine.


Dačić je na skupu izjavio da samo jaka, ponosna i čvrsta Srbija može da ide napred, i naglasio da je to osnovna poruka te koalicije za izbore 6. maja. Odbacio je zalaganja nekih političkih stranaka ili organizacija da Vojvodina postane republika, naglasio da se više nikada neće vratiti vreme kada je Vojvodina bila država u državi i dodao da autonomija nikada ne može da bude protiv i van Srbije, nego samo unutar jake Srbije.


Dušan Bajatović, kandidat SPS-a za premijera vojvodjanske vlade, pozvao je građane okruga da glasaju za Koaliciju SPS-PUPS-JS. Posebno je pozdravio dr Živorada Smiljanića rekavši da je Apatin primer uspešne opštine zahvaljujući njenom prvom čoveku.

You are here:   PočetnaVESTIDAČIĆ: SMILJANIĆ JE GRADONAČELNIK ZA PRIMER