Tv Apatin - Vesti

Novi poraz fudbalera Mladosti na početku prolećnog dela prvenstva

Datum kreiranja 24 mart 2015
Štampa

Fudbaleri Mladosti doživeli su novi poraz na početku prolećnog dela prvenstva. Apatinci su na svome terenu  izgubili od ekipe Tavankuta 2:1. Gosti su poveli na samom startu utakmice golom Bojana Prćića i tu prednost čuvali sve do sredine drugog dela igre kada je ekipa Mladosti preko Milana Vujina došla do izjednačenja.

Fudbaleri Mladosti su posle postignutog gola preuzeli inicijativu i imali dve povoljne prilike da dođu u vođstvo, ali su bili neprecizni u samim završnicama. U drugom poluvremenu bilo je dosta nervoze sa obe strane, pa je glavni sudija Darko Mitrović iz Odžaka morao  žutim kartonima da smiruje situaciju, koja je u jednom trenutku kulminirala i došlo je do žustre rasprave među igračima obe ekipe na sredini terena, ali sve se dobro završilo i utakmica je posle par minuta nastavljena.

I kad su mnogi na stadionu mislili da će Apatinci osvojiti prvi bod u prolećnom delu prvenstva napadač Tavankuta Goran Skenderović je lepim udarcem sa dvadeset metara u 92 minutu savladao golmana domaćih i doneo veliku radost gostima. Bio je ovo drugi poraz zaredom fudbalera Mladosti u nastavku sezone i sada zauzimaju šesto mesto na tabeli Bačke zone.