«  maj 2024  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 01 mart 2015
Štampa

U hali OŠ „Žarko Žrenjanin“ u Apatinu odigran je tradicionalni rukometni turnir po nazivom memorijal „Nemanja Stambolija“. Bio je ovo osmi put zaredom da se Nemanjini sportski prijatelji na ovakav način prisećaju ovog talentovanog golmana, kadetskog reprezentativca koji je u 20 toj godini nesrećno izgubio život.

Publika je mogla na delu da vidi rukometaše iz dva superligaška B tima Crvenke i Vrbasa, kao i dva člana Prve lige grupa Sever ekipu „Lavovi“ iz Bačke Palanke i domaćina Apatin. Uz zanimljiv program koje su ulepšale mažoretkinje iz Sonte i tri članice fitnes kluba „Kleopatra“ gledaoci su mogli da uživaju u kvalitetnim utakmicama i vide neke od velikih nada srpskog rukometa, buduće reprezentativace države.

Prvi meč na turniru odigrali su rukometaši Apatina i Crvenke, dok su se u drugom meču sastali ekipe Vrbasa i Bačke Palanke. Za pobednički pehar u finalu su se borile ekipe Vrbasa i Crvenke.

Trofej je na kraju pripao rukometašima iz Vrbasa. Konkretni rezultati u ovakvim mečevima se brzo zaboravljaju pa ih nećemo ni spominjati, jer je između ovih ekipa godinama prisutno veliko drugarstvo i svi oni su došli sa jednim ciljem, da evociraju uspomenu na Nemanju sa kojim su neki od njih imali priliku da zajedno igraju i sarađuju.

Turnir je pokazao da su vojvođanski klubovi neiscrpan izvor rukometnih talenata i da se uprkos teškoj finansijskoj situaciji u mnogim sredinama veoma kvalitetno radi sa mlađim kategorijama.

Ove utakmice svim ekipama poslužile su da vide na kojem su stepenu spremnosti i šta bi još trebalo popraviti na taktičko-tehničkom planu do početka prolećnog dela prvenstva koji počinje ovog meseca.

Prijava