«  maj 2024  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 26 februar 2015
Štampa

Članice Streljačkog kluba“Rade Končar“ uspešno su završile prošlu godinu i odličnim rezultatima ušle u ovu. Apatinke su plasmanom na peto mesto na liga Kupu Srbije krajem prošle godine u disciplini vazdušni pištolj izborile finale „A“ programa koje je pre par dana održano u  Smederevu.

U konkurenciji najbojih „pištoljašica“ Srbije ekipa iz Apatina u sastavu Milica Pavković, Natalija Šašić i Dunja Eror zauzela je visoko četvrto mesto. Ovo je veliki rezultat imajući u vidu da su Apatinke još juniorke , a nadmetale su se sa ekipom“Crvene zvezde“ za koju nastupaju Jasna Šekarić i Zorana Arunović, koje su zajedno sa Bobanom Veličković svetske prvakinje.

Pored ovog takmičenja članice apatinskog kluba nastupile su  u ovom mesecu  i na seniorskom prvenstvu Vojvodine gde su pokazale da su u usponu forme i osvojile su prvi pehar u ovoj godini plasiravši se ekipno  na treće mesto.

U pojedinačnoj konkurenciji  zapažen nastup imale su Dunja Eror i Milica Pavković. Na ovom takmičenju normu za prvenstvo države za mlađe juniorke izborila je Dunja Eror  jedna od najtalentovanijih juniorski u Srbiji, dok je Milica Pavković u veoma jakoj seniorskoj konkurenciji bila peta u Vojvodini što joj je omogućilo da  nastupi na pojedinačnom prvenstvu Srbije.

Ove mlade sportistkinje pokazale su veliki napredak u proteklom periodu i zajedno da svojim trenerimaRuđerom Bilićem i Dobrivoj Pejinom će pokušati da se za apatinsku školu streljaštva čuje i van granica naše zemlje.

Prijava