«  maj 2024  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 28 februar 2014
Štampa

Socijalistička partija Srbije je spremna da vodi Srbiju putem koji će je uvesti u Evropsku uniju kako bi deca u ovoj zemlji živela bolje, rekao je lider socijalista Ivica Dačić u Apatinu. 

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je na predizbornom skupu u Apatinu da SPS nema ništa protiv autonomije Vojvodine, ali da to pitanje mora biti rešeno u okviru Srbije. Dačić je istakao da je SPS spreman da vodi Srbiju putem koji će je uvesti u Evropsku uniju kako bi deca u ovoj zemlji živela bolje.

„Kosovo i cela Srbija danas se ne brane puškom nego glavom, a uspeh će zavisiti od toga koliko čega imate u glavi“, rekao je Dačić i naveo da je zato važno da građani na izborima 16. marta daju poverenje koaliciji SPS-PUPS-JS. Dačić je naveo da građani mogu da budu sigurni da će ta koalicija sve raditi u interesu Srbije, a ne u interesu stranaka koje je čine. „Nije lako biti u žiži političkih dešavanja više od 20 godina.

Bili smo (na vlasti) u najteže vreme za naš narod i našu državu. Nismo se uplašili“, rekao je Dačić i istakao da je koalicija SPS-PUPS-JS spremna da i posle 16. marta vodi državu.

Dačić je istakao da njegova koalicija štiti interese penzionera i da to niko pre nje nije činio.Na predizbornom okupljanu se obratio domaćin skupa dr Živorad Smiljanić, predsednik OO SPS-a Apatin koji je govorio o svim naporima koje je opština uložila kako bi pomogla mladima, povezala radni staž i donela nove investicije. Na konvenciji su govorili Dragan MArković Palma, predsednik JS i Milan Krgobabić, predsednik PUPS-a.

Prijava