«  maj 2024  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 03 januar 2014
Štampa

U toku je prijavljivanje nezaposlenih lica na besplatnu obuku za kuvare, pekare, poslastičare, za izradu rukotvorina, marketing, menadžment i poslovanje u turizmu, preduzetništvo i inovacije, za engleski i nemački jezik. Veći deo obuke biće realizovan kroz razvoj sistema za učenje na daljinu.

Projekat „Inovativni sistem za unapređenje znanja i veština” predviđa da obukom budu obuhvaćena dugoročno nezaposlena lica iz Vojvodine, sa završenom najmanje osnovnom/srednjom školom u zavisnosti od vrste obuke za koju se zainteresovalo. - Prednost prilikom selekcije, daće se nezaposlenim licima između 18 i 35 godina života - piše u javnom pozivu. U prvoj fazi Projekta predviđeno je organizovanje obuke za 290 nezaposlenih lica.

- Oni će učestvovati u obukama iz sledećih oblasti: kuvar, pekar, poslastičar, za izradu rukotvorina i suvenira, marketing, menadžment i poslovanje u turizmu, preduzetništvo i inovacije, za engleski i nemački jezik. Projekat predviđa razvoj novih programa obuka, a jedan od očekivanih rezultata projekta je razvoj sistema za učenje na daljinu, koji će besplatno biti dostupan svim nezaposlenim licima i omogućiće im da steknu znanja i veštine koje su neophodne na tržištu rada. 

Navedene obuke će se izvoditi na opremi i u prostorijama Edukativnog centra za obuke u profesionalnim i radnim veštinama u Novom Sadu- piše u pozivu, u kome se navodi da će za određeni broj polaznika, iz udaljenih mesta, biti obezbeđen smeštaj i ishrana tokom boravka u Novom Sadu. 

Više informacija o Konkursu i načinima prijavljivanja možete dobiti u poziv na brojeve somborske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Prijava