«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 17 mart 2013
Štampa

Sinoć u hali OS Zarko Zrenjanin proglaseni pobednici 55. svetskog vojnog prvenstva uz direktan prenos na TV Apatin - Takmicari kraljevine Bahreim trijumfovali na ovogodisnjem prvenstvu Hakim Al Sin, predsednik Medjinarodnog saveta za vojne sportove odusevljen Apatinom i gostoprimstvom

Kraljevina Bahrein je apsolutno trijumfovala u sve tri takmicarske kategorije na kros countri trci juce u Apatinu,  Takmicari, vojni atašei, gosti i predstvanici 24 svetske zemlje su bili odusevljeni Apatinom i okolinom, a narocito Banjom Junaković.
I ako su Evropljani navikli na nestabilne tempereature i promenu vremena, takmicarima iz toplijih  krajeva izgleda da je sneg dosao kao osvezenje te su pobedili su u sve tri takmicarske kategorije.
Hakim Al Sin, koji je predsednik Medjunarodnog saveta za vojne sportove CISM je za TV Apatin kazao da je veoma odusevljen nasim gradom i da se nada da ce ga opet posetiti.
U ime domacina, zavrsetak trke je prokomentarisao i dr Živorad Smiljanić, predsednik opštine Apatin . Svecanosti zatvaranja su prisustvale sve reprezentacije, a povodom prvoplasiranih sportista u sportskoj hali OS Zarko Zrenjanin se tri puta cula njihova drzavna himna. Tokom ceremonije je dr Zivoradu Smiljanicu urucena specijalna nagrada.
Priznanja su urucena i Goranu Cegaru, pdoficiru Vojske Srbije i Draganu Todorocu, potpukovniku VS. Nakon svecanog dela proglasenja najboljih, svi ucesnici su se zabavili na prijemu u Banji Junakovic, a proslava je trajala iza ponoci.
U ime posvecenog novinarskog izvesatavnja i angazmana sa svih 5 dana 55. Svetkog vojnog prvenstva u maratonu.i u ime prijateljtva
Hakim Al Sin je novnarki TV Apatin, Vesni Milanovic Simicic, u banji Junakovic urucio simbolicno priznanje u znak secanja na 55. svestko vojno prvenstvo.

Prijava