«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 21 novembar 2012
Štampa

Redovna  godišnja skupština  Kajak kluba “Panonija” je donela  potvrdu očekivanja  da ovaj sport u Apatinu polako,ali sigurno izlazi iz dugogodišnje krize.

Nakon što je dosadašnji predsednik kluba Nenad Maras podneo izveštaj o radu Upravnog odbora u proteklom periodu usledila je diskusija. U nekim momentima diskusija se pretvarala u lična prepucavanja o radu odnosno neradu pojedinaca u proteklom periodu. Kako bi rad sednice vratio u željene tokove. U daljem toku sednice  dosadašnji sekerat kluba Zoran Dubajić je podneo izveštaj o finanasijskom poslovanju, a  zatim je usledio  izbor novog rukovodstva.

Za predsednika kluba je izabran Dragan Senjak, a izabran je i nov upravni odbor od devet članova. Podpredsednik kluba u narednom periodu će bit dr Dragan rastović, a sekretar Dragan popović. Govoreći o planovima za naredni period  Dragan popović je izneo niz planova u kojima će poseban akcenat biti dat na popularizaciju kajkaškog sporta među mladima i omasovljenje članstva. Povratak tradiciji organzovanja kupa panonije je jedan od prioriteta kao i učešće kluba u programu jubilarnih 50 apatinskih ribarskih večeri. Kako se moglo čuti na skupštini lokalna samouprava je u svim pravcima podržala klub na putu ka izlasku iz krize, i na tom planu su već učunjeni konkretni pomaci.

Aplauzima je pozdravljen Predlog Dragana Senjaka o pokretanju inicijative da se naziv Savske ulice promeni u ulica Zlatoja Tomina koji je osnivač kluba i jedan od pionira razvoja kajaka u bivšoj jugoslaviji. Ova inicijativa će biti prosleđena opštinskoj komisiji za promenu naziva ulica. Osmesi na licima prisutnih po završetku sednice donose jedan nov optimizam u klub kao najava skorog povratka Panonije na pozicije koje joj pripadaju.

Prijava