«  mart 2024  »
pusčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 28 avgust 2019

Kroz kampanje Kad pijem, ne vozim i Reciklirajte i Vi, Apatinska pivara još jednom je na proteklom Beer festu podsetila kako na odgovornu konzumaciju alkohola, tako i na odgovornost prema životnoj sredini. 

Tradicionalno, pivara je uoči početka festivala već 13 godinu zaredom donirala Upravi saobraćajne policije 10 novih, najsavremenijih alkometara nastojeći da udruženim snagama edukuju javnost o važnosti odgovorne konzumacije i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.

Tokom trajanja festivala, najveću pažnju privukla je aktivacija za testiranje refleksa uz pomoć koje su posetioci mogli da provere svoju koordinaciju pokreta i brzinu reagovanja, istovremeno se edukujući i podsećajući na značaj odgovorne konzumacije alkohola. Kao i svake godine, pivara je približila vozačima mogućnosti alternativnog prevoza nakon provoda, pozivajući ih da ne sedaju za volan ukoliko su popili već da prošetaju, sačekaju autobus, pozovu prijatelja, taksi ili „safe driver-a“.

Letnji muzički festivali nose sa sobom dobro druženje, zabavu i provod, ali traže i odgovornost prema životnoj sredini. Zato je Apatinska pivara tokom trajanja Beer festa u okviru kampanje Reciklirajte i Vi, kroz slogan U festivalu uživaj i prirodu sačuvaj zajedno sa Sekopak-om podsetila na značaj reciklaže i pravilnog odlaganja ambalažnog otpada. Posetioci su mogli da se zabave i recikliraju limenke igrajući Connect 4 i XObox igricu. Na određenim punktovima u okviru festivala bile su postavljene kutije za odlaganje limenki, a sav prikupljen otpad odnet je na reciklažu.

 

Prijava