AKTUELNOSTI
ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA...

NAKON DRINSKOG SPUSTA OTPAD POSLAT NA RECIKLAŽU

NAKON DRINSKOG SPUSTA OTPAD POSLAT NA RECIKLAŽU...

"KAD PIJEM NE VOZIM" - PORUKA APATINSKE PIVARE I NA „ULAZ” FESTIVALU...

APATINSKA PIVARA ORGANIZACIJOM BAZARA RECIKLAŽE PODSETILA NA VAŽNOST RECIKLIRANJA

APATINSKA PIVARA ORGANIZACIJOM BAZARA RECIKLAŽE PODSETILA NA VAŽNOST RECI...

VREME DANAS U APATINU

«  decembar 2019  »
pusčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 19 mart 2016

Šestorica poljoprivrednika koji su bili u grupi od dvadesetak paora koji već mesec dana čuvaju poslednju parcelu od 250 hektara koja nije uzurpirana, uhapšeni su pod optužbom da su napali traktoristu koji je u ime uzurpatora gakovačkih oranica došao da ih provocira i uzore ovu parcelu.

Kako je u izjavi koju prenosi RTV rekao Vlado Skrobonja, jedan od privedenih u policijsku stanicu, "sve je ličilo na dobro pripremljen scenario". "Traktorista je stigao sa 'Džondirom' i znajući da smo na toj parceli pokušao da ore jedinu njivu koju smo mi hteli da obrađujemo.

Izvukli smo ga iz traktora i oterali, ali ga niko nije udario", kaže Skrobonja. Kako dodaje, "ubrzo zatim pojavili su se uzurpator iz Srbobrana, advokati i policija i mi smo uhapšeni", dodajući da je čuo da je traktoristi sugerisano da ide kod lekara i prijavi fizičke povrede.šestorica uhapšenih su sprovedeni u policijsku stanicu u Somboru, a potom u Apatin kod dežurnog sudije za prekršaje.

Paori su angažovali advokata Branimira Mitrovića koji je za RTV izjavio da optužnica nije utemeljena na stvarnim činjenicama, jer su paori optuženi za nanošenje telesnih povreda. On tvrdi da u izveštaju lekara koji je imao priliku da vidi, takvih povreda nema.

Ispred zgrade bivšeg apatinskog suda pored paora,bilo je i više desetine okupljenih gradaja koji su bili šokirani činjenicom da se uhapšeni paori saslušavaju u Apatinu.