AKTUELNOSTI
APATINSKA PIVARA DONIRALA SEDAM MILIONA DINARA ZA BORBU PROTIV PANDEMIJE

APATINSKA PIVARA DONIRALA SEDAM MILIONA DINARA ZA BORBU PROTIV PANDEMIJE ...

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD APATIN UVEO REDUKOVANO RADNO VREME

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD APATIN UVEO REDUKOVANO RADNO VREME...

HUMANITARNA AKCIJA

HUMANITARNA AKCIJA "POKLONI OSMEH"...

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA...

VREME DANAS U APATINU

«  jul 2020  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 27 maj 2015

Nj.E. Filip Pinington, ambasador Kanade u Republici Srbiji, zajedno sa clanovima delegacije CanSee – Kanadsko-srpske privredne komore, u sredu, 27. aprila, prvi put je posetio Apatinsku pivaru kako bi se upoznao sa radom najstarije domace aktivne pivare.

Buduci da Apatinska pivara od 2012. godine posluje u okviru pivarske kompanije Molson Coors, vodece globalne pivarske kompanije sa sedistem u Severnoj Americi, ambasador je izrazio zelju da obidje postrojenja, upozna se sa tradicijom proizvodnje piva u Apatinu, koja datira jos od 1756. godine, kao i degustira poznate brendove Apatinske pivare, sto su mu domacini i omogucili.

„Drago mi je sto sam danas imao priliku da prvi put posetim Apatinsku pivaru i veliko hvala domacinima na srdacnoj dobrodoslici. Pored obilaska fabrike, imao sam priliku da probam i piva Apatinske pivare – Jelen pivo, Staropramen i Blue Moon. Takodje, danas su sa nama i brojni clanovi Kanadsko-srpske privredne komore, koja je odlican pokazatelj dobre saradnje nase dve zemlje.” – izjavio je Nj.E. Filip Pinington, ambasador Kanade u Republici Srbiji.

Apatinska pivara lider je u proizvodnji piva u Srbiji, sa operativnim proizvodnim kapacitetom od 4.000.000 hl godisnje i oko 750 zaposlenih. "Zadovoljstvo nam je sto smo imali priliku danas da ugostimo Nj.E. Filipa Piningtona i delegaciju Kanadsko-srpske privredne komore u njihovoj prvoj poseti Apatinskoj pivari i rodnom gradu Jelen piva.

Apatinska pivara je odlican primer kompanije koja posluje u okviru globalne korporacije Molson Coors i zahvaljujuci kombinovanju zajednickog znanja i tradicije konstantno unapredjujemo svoje poslovanje, ali ujedno i doprinosimo razvoju domace privrede.

Pivara je danas moderna i uspesna kompanija, kao i jedan od najznacajnijih izvoznika u Srbiji.” – izjavio je Dragan Radivojevic, generalni direktor Apatinske pivare. „U danasnjem razgovoru sa ambasadorom imao sam priliku da ga upoznam sa razvojnim potencijalima Apatina, a to su izgradnja luke, bescarinske zone, kao i jednog od najvecih velnes centara na Juznoj Balkanu.” – ovom prilikom je istakao Zivorad Smiljanic, predsednik opstine Apatin.

Prilikom obilaska fabrike, gostima je predstavljen celokupni proces proizvodnje Jelen piva, kao i na koji nacin se neguje i unapredjuje njegov kvalitet, kao glavni prioritet Pivare.

Najmodernija mehanizacija i automatizacija garantuju da svako Jelen Pivo koje napusti fabriku bude podjednako perfektno, bas prema ukusu potrosaca. Savremenost, postojanost i kvalitet u proizvodnji ogledaju se i u koriscenju vrhunske opreme.

Osim toga, stroga kontrola kvaliteta zastupljena je u svim sferama – od nabavke sirovina, pa sve do trenutka kada Jelen Pivo napusti fabriku.