AKTUELNOSTI
ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA

ODGOVORNA KONZUMACIJA ALKOHOLA I BRIGA O OKOLINI PRE SVEGA...

NAKON DRINSKOG SPUSTA OTPAD POSLAT NA RECIKLAŽU

NAKON DRINSKOG SPUSTA OTPAD POSLAT NA RECIKLAŽU...

"KAD PIJEM NE VOZIM" - PORUKA APATINSKE PIVARE I NA „ULAZ” FESTIVALU...

APATINSKA PIVARA ORGANIZACIJOM BAZARA RECIKLAŽE PODSETILA NA VAŽNOST RECIKLIRANJA

APATINSKA PIVARA ORGANIZACIJOM BAZARA RECIKLAŽE PODSETILA NA VAŽNOST RECI...

VREME DANAS U APATINU

«  novembar 2019  »
pusčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 06 septembar 2014

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović nakon razgovora sa dr Živoradom Smiljanićem, predsednikom opštine Apatin  najavila da će pomoći opštini Apatin kako bi se realizovao projekat gradnje međunarodne luke.  

Zorana Mihajlović, koja je u vladi razgovarala sa dr Živoradom Smiljanićem predsednikom opštine Apatin o bržoj realizaciji infrastrukturnih i drugih projekata, rekla  je da će zajedno sa Agencijom za luke i predstavnicima Apatina, biti razmotreni problemi zbog kojih predlog tog vrlo važnog projekta još nije prošao potrebne procedure, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Slobodna zona u Apatinu, koja se prostire na obali Dunava u dužini od dva kilometra, sa zaleđem od 160 hektara, dobila je status bescarinske, pa se taj prostor, sa već utemeljenim robnotransportnim centrom, industrijskim parkom i međunarodnom lukom, čija izgradnja predstoji, biti snažna okosnica razvoja ne samo ove lokalne zajednice već i čitavog regiona. Ključno mesto u ovom velikom projektu nacionalnog značaja zauzimaće luka na Dunavu, čija je izgradnja predviđena i Prostornim planom Srbije.

 Opširnije u 278 br. Novog glasa komne