«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 14 februar 2013

Goran Knezevic, Ministar poljoprivrede u Vladi Srbije je posetio apatinsku opstinu gde je obisao poljoprivredna gazdinstva u Prigrevici i Sonti.
Tokom posete u Prigrevici, Knezevic je obisao poljoprivredno stocno imanje Nikole Lovrica gde su ga docekali i ostali mestani ovog sela. Minstar poljoprivrede je razgovarajući sa vlasnicima imanja uočio koji su gorići problemi meštana ovg osela.

- Preuzeo sam dužnost kada su Vojvodinu zatekle velike suše I zatekli smo brojne nerešene probleme ovog ministarstva koji se ne rešavaju preko noći. Postisali smo istorijski sporazum sa Al Dahrom, a sa druge strane Ministarstvo poljoprivrede i Vlada Srbije podržavaju inicijativu vojvođanskih paora da i oni dobiju državno zemljište i propale kombinate pod istim uslovima kao Al Dahra – izjavio je za TV Apatin ministar poljoprivrede u Vladi Srbije  Goran Knežević.

Vlasnik poljoprivrednog gazdinstva u Prigrevici, Nikola Lovrić, je kazao da obradjuje 90 jutara zemlje, a da na zemlji u zakupu nije do sada ostvario subvencije.

- Nadam se da će nam ova Vlada pomoći da na zakup državne zemlje dobijemo subvencije. Od države u zakup smo do sada dobijali najlošiju zemlju na kojoj neće ništa da raste osim trave, stoga očekujemo da će se ove godine situacija okrenuti u našu korist jer nas je sve manje, rekao je Lovrić za TV Apatin.

Gostujući u emisiji TV Apatin - “Otvoreni studio” Knežević je naveo da je ovo prva poseta opštini Apatin i da je u okviru svog dolaska prvenstveno došao da podrži poslaničkog kadidata SNS-a dr Dušana Paskaša.

- Ovi izbori su veoma važni jer će pokazati izbornu volju građana. Smtram da imamo najboljeg kandidata i ubedjen sam da ćemo pobediti. Činjenice govore da imamo mnogo mladih obrazovanih ljudi, spremnih da rade za korist svih građana, rekao je iymedju ostalog Knežević.

Nakon sto je obisao poljoprivredna gazdinstva, Knezevicu se u Apatinu prikljucio Miloš Vucevic, gradonacelnik Novog Sada I funkcioner SNS-a

- Novi Sad je primer da su građani želeli prekomponovanje vlasti u skladu sa onom kako je to na republičkom nivou. Gde god to bude izvodljivo biće realizovano. U Apatinu smo da podržimo dr Dušana Paskaša jer građani Apatina treba da znaju ko I kako će da ih zastupa u Skupštini APV-a, rekao je Vučević.

Prijava