AKTUELNOSTI
MUP i Apatinska pivara nastavljaju sa obukom mladih vozača u NAVAK-u

MUP i Apatinska pivara nastavljaju sa obukom mladih vozača u NAVAK-u...

APEL POLICIJE DA SE GRAĐANI U TOKU PREDSTOJEĆIH PRAZNIKA SUZDRŽE OD BACANJA PETARDI

APEL POLICIJE DA SE GRAĐANI U TOKU PREDSTOJEĆIH PRAZNIKA SUZDRŽE OD BACA...

VOJVOĐANSKA 'COMNET' MREŽA PROŠIRENA I UZ PRISUSTVO NOVIH ČLANICA PRERASLA U UDRUŽENJE ELEKTRONSKIH MEDIJA 'COMNET'

VOJVOĐANSKA 'COMNET' MREŽA PROŠIRENA I UZ PRISUSTVO NOVIH ČLANICA PRERA...

APATINSKA PIVARA UPRAVI SAOBRAĆAJNE POLICIJE DONIRALA ALKOMETRE

APATINSKA PIVARA UPRAVI SAOBRAĆAJNE POLICIJE DONIRALA ALKOMETRE...

VREME DANAS U APATINU

«  maj 2019  »
pusčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Datum kreiranja 07 novembar 2012

Vest koja je šokirala kompletnu  javnost- da je u Beogradu, 23-godišnji vozač “Honde”, u alkoholisanom stanju naprosto “pokosio” petoricu radnika somborske firme “Signal” i to na radnom mestu, poput munje, u nedelju ujutro proširila se i Sontom.

Među inicijalima povređenih  u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Gazeli u toj kobnoj noći ( između subote i nedelje), odmah su mnogi prepoznali imena svojih meštana - Davora Domića ( 37) i Ivice Bošnjaka ( 41) koji u toj firmi rade i koji su tih dana bili na terenu. Podsetićemo, oni su, uz svoje kolege, oko jedan sat posle ponoći, bili na radnom mestu obeležavajući deonicu pomenutog mosta kod isključenja za Topčider.

Kakva se drama zapravo tada događala na Gazeli teško je i zamisliti ali je sada, nekoliko dana posle ovog teškog incidenta najvažnije da su svim povređenim radnicima zdravstveno stanje polako stabilizuje.

Najteže povređeniu pomenutoj nesreći, Davor Domić “Kica” i dalje je u najtežem stanju- na odeljenju intenzivne nege, u Urgentnom centru u Beogradu, zbrinut je sa teškim povredama- prelomom karlice i napukunućem lobanje.

Sonćanin Ivica Bošnjak jučeje prebačen, iz ortopedije beogradskog Urgentnog centra, u somborski zdravstveni centar “Dr Radivoj Simonović” i njegovo lečenje se sada nastavlja u ovoj ustanovi.