«  februar 2024  »
pusčpsn
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 13 jun 2018
Štampa

Za sve ljubitelje fotografije, bilo da im je to hobi ili profesija, otvoren je foto konkurs, a pobednički radovi će biti izloženi u okviru dana Dunava 29. juna 2018. godine koji će po drugi put biti održan na više lokacija u Apatinu. Na ovaj foto konkurs mogu se prijaviti amateri i profesionalci sa teritorije opštine Apatin. Kriterijumi po kojima će se vršiti izbor fotografija su kreativnost, originalnost i tehnički kvalitet predatog materijala, koji će ocenjivati publika putem društvenih mreža i na licu mesta. 

Fotografije koje autori šalju na konkurs moraju biti izrađene na fotografskom papiru, a iste treba poslati i u digitalnoj formi. Učesnik/-ica konkursa potpisuje radove punim imenom i prezimenom (pseudonimi nisu dozvoljeni). Učesnik/-ica daje dozvolu organizatorima i sponzorima konkursa da fotografije, njihove radove – bez naknade – mogu da reprodukuju, objave i/ili izlože u razIičitim medijima u okviru festivala, kao i da njihove fotografije u niskoj rezoluciji objave na internetu. Dozvoljeno je da autor/-ka fotografija svoje radove doteruje elektronski ili na neki drugi način. Možete poslati najviše 3 fotografije. Autori mogu da konkurišu sa crno-belim fotografijama i/ili fotografijama u boji. Dimenzija digitalnog zapisa jedne fotografije ne sme biti veća od 5 mb a format – jpg u maksimalnom kvalitetu kompresije. Dok izrađene fotografije koje se dostavljaju treba da budu 20 x 30 dimenzije (A4) format.

Kriterijumi po kojima će se vršiti selekcija fotografija, pre objavljivanja su pre svega kreativnost, originalnost i tehnički kvalitet predatog materijala. Učesnici za fotografije koje ne prođu selekciju, biće obavešteni o tome. Pobednička fotografija je ona koja dobije najviše lajkova na facebook stranici Kancelarije za mlade https://www.facebook.com/kzmapa/ najviše lakova na instragramu sa hashtagom #apadandunava2018 kao i ocene posetilaca izložbe izrađenih fotografija na šetalištu kod Hrama u Apatinu. Svi glasovi se sabiraju i nakon toga se proglašavaju najbolje 3 fotografije. Glasanje se završava 29. Juna 2018. godine u ponoć, a rezultati će biti objavljeni narednog dana na web stranici Kancelarije za mlade http://www.kzmapatin.org.rs/ kao i na facebook stranici KZM https://www.facebook.com/kzmapa/ 

Dodatne informacije o učestvovanju u konkursu možete dobiti putem elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Prijava