«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 12 mart 2012
Štampa

Apatinska pivara organizuje pripravnički program za mlade talente koji će biti predstavljen na sajmu Top Job 2012. Mladi i ambiciozni ljudi sa željom za usavrsavanjem i bez radnog iskustva imaju mogucnost za zaposlenje i praksu kroz pripravnicki program Apatinske pivare

koji ce biti predstavljen i na sajmu zaposljavanja Top Job 2012, zakazanom za danas i sutra u Belexpocentru-u. Posetioci sajma bice u prilici da iz prve ruke saznaju iskustva proslogodisnjih pripravnika koji su dobili mogucnost da uce, profesionalno se razvijaju i nastave svoje karijere u Apatinskoj pivari, kao i da se prijave na sestomesecni program za 2012. godinu.

 „Kroz strogi proces selekcije je do sada proslo desetoro diplomaca, a nakon sestomesecne obuke i angažovanja na specificnom projektu, zavrsili su program i danas rade u razlicitim sektorima Apatinske pivare. Priliku da to isto urade imaju i ovogodisnji diplomci, konkurs je otvoren do 15. marta, a sve o programu mogu da saznaju i na nasem standu na sajmu Top Job 2012“, porucila je Bojana Glogovac, HR direktor Apatinske pivare.

Pripravnici koji su 2011. godine zavrsili program su Isidora Marindolac koja radi uStarBev-u u Pragu, a Una Curgus, Milana Sredojevic i Vuk Kovacevic su na pozicijama u Apatinskoj pivari u Srbiji u sektorima Marketinga, Finansija i Trgovinskog Marketinga.

 „U Srbiji se mladi bez radnog iskustva stalno susrecu sa problemima tokom pronalaženja posla. Veoma je važno da postoje programi poput ovog koji ce pružiti sansu najtalentovanijima. Zato preporucujem kolegama diplomcima da iskoriste priliku i upoznaju se sa Pripravnickim programom Apatinske pivare koji omogucava profesionalno usavrsavanje i radno mesto u uzbudljivom i dinamicnom poslovnom okruženju, sto je sve cesce retkost i privilegija“, porucila je Una Curgus, jedna od proslogodisnjih polaznica pripravnickog programa, a danas Junior Marketing Menadžer u Apatinskoj pivari.

 „Nakog zahtevne serije testiranja i intervjua usledio je Pripravnicki program koji nam je zaista pružio mogucnost da razumemo glavne procese rada u jednoj kompaniji, da se detaljno upoznamo sa svim odeljenjima i da steknemo relevantno znanje za pocetak uspesne karijere. Ipak, rad na konkretnom dodeljenom projektu tokom Pripravnickog programa pružio nam je najbolji i najsveobuhvatniji nacin da se upoznamo sa svim aspektima poslovanja Apatinske Pivare, kao i  mogucnost intenzivnog rada u timu i usavrsavanja sposobnosti rada sa ljudima“, rekao je Vuk Kovacevic.

 Za Pripravnicki program se samo prosle godine prijavilo blizu 1000 diplomaca.Ove godine, sajam Top Job je posvecen mladim talentima, a potražnja na sajmu je okrenuta upravo ka njima. Apatinska pivara je 2010. godine proglasena za najboljeg poslodavca po istraživanju koje je sproveo sajt Infostud.

Prijava