«  april 2024  »
pusčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

KURSNA LISTA

DRUŠTVENE MREŽE

Tv Apatin - Vesti

Datum kreiranja 05 mart 2012
Štampa

Čestitke predsedniku Rusije, Vladimiru Putinu, uputili su mnogi zvaničnici, a u Apatinu je ova vest dočekana sa radošću, jer je Vladimir Vladimirovič Putin počasni građanin opštine Apatin. Iskrene čestitke njemu su, u ime odbornika Skupštine opštine i građana opštine Apatin, i u svoje lično ime uputili danas predsednik apatinske opštine, dr. Živorad Smiljanić i predsednik Skupštine Opštine Apatin Milan Škrbić.


„Sa velikim zadovoljstvom smo doživeli vest, koju su prenele sve svetske medijiske agencije, da ste juče na izborima izabrani za novog predsednika RUSKE FEDERACIJE. I to sa velikom i nadmoćnom voljom birača.. Ovo zadovoljstvo je još veće ako se zna da Vas je 21. decembra 2007. godine Skupština Opštine Apatin, kao velikog i osvedočenog prijatelja Srpskog naroda, proglasila počasnim građaninom Opštine Apatin. Ovo smo učinili poštujući Vaše velike zasluge i zalaganja, kako na funkcije premijera, tako i predsednika RUSKE FEDERACIJE, kao najveće zemlje na svetu, u borbi za zaštitu i odbranu Srpskog naroda i teritorijalnog iintegriteta i suvereniteta njegove države i to naročito u vremenu drastičnog kršenja međunarodnog prava na njegovu štetu.
Još jednom Vam čestitamo na velikom uspehu i pobedi uz najbolje želje da i dalje u budućnosti uspešno predvodite Rusku federaciju i njene građane-„ kaže se u čestitci predsednika Apatinske opštine dr. Živorada Smiljanića i predsednika SO Apatin, Milana Škrbića upućenoj premijeru Ruske federacije.
Iskreno impresionirani velikom pobedom i poverenjem koje su Putinu građani Ruske Federacije ukazali na predsedničkim izborima, čestitke iz Apatina upućene su i na adresu ambasadora Ruske federacije u Beogradu, Aleksandru Vasiljeviču Konuzinu
Vladimir Putin će, da podsetimo, na predsedničku dužnost zvanično stupiti 7. maja, kao i ranije 2000. i 2008. godine kada je biran za predsednika. On je inače, nakon pobede, rekao da je trijumf ostvaren u otvorenoj i fer borbi, i da su građani pokazali da ne žele one koji hoće da razbiju rusku državu i uzurpiraju vlast.

Prijava